Egen design och beställning

För att göra din personliga gåva så trycker du på den gröna ”börja utforma” knappen. Med vårt redigeringsverktyg kan du enkelt utforma din gåva som du vill ha den: lägg till en bild eller text, eller båda. Om du så önskar kan du välja en stilfull design som gör din gåva mer unik.

Den egna designen är alltid inkluderad i priset på vår webbsida.Bekvämt och smidigt!

I vårt redigeringsverktyg får du ett meddelande om kvaliteten på din bild är för låg. Har du andra frågor angående bildkvalitet? Vänligen kontakta vår kundservice, de hjälper dig gärna.

Du kan ladda upp filer i JPG och PNG format. Om det är för tekniskt för dig eller om du har filer i andra format som du vill använda, vänligen kontakta vår kundservice. De hjälper dig gärna att skapa den perfekta gåvan!

Letar du efter en specifik gåva eller gåva i en speciell färg som inte finns på webbplatsen? Vänligen kontakta vår kundtjänst, de hjälper dig gärna!

Leveranstid, leveransalternativ och fraktkostnader

Tyvärr är detta inte möjligt. Gåvan skickas i de flesta fall dagen efter beställning och leveranstiden är 1-3 dagar med Postnord.

För närvarande är det inte möjligt att välja leveransalternativ. Din gåva sänds antingen som ett paket eller ett brev. Om du vill veta vilket alternativ som gäller i ditt fall, vänligen kontakta vår kundservice.

Betalning

Vi erbjuder följande betalningsalternativ: Visa, Mastercard, Swish eller faktura via Klarna.

Mottagna gåvor

Vi beklagar att du inte är heltnöjd med din gåva. Vänligen kontakta vår kundservice, de hjälper dig gärna att hitta en lösning.

Ingen faktura skickas med själva produkten. Din faktura skickas med e-postbekräftelsen och du hittar också fakturan i ditt DinPresent-konto. Det innebär att gåvan kan skickas direkt till mottagaren och bli en sann överraskning!